Haardhout, vuurkorven & terraskachels

Haardhout

Luchtgedroogd haardhout
Wij verkopen luchtgedroogd loofhout uit boomwallen in Friesland. De afhaalprijzen variëren van € 4,- voor een netje tot € 140,- voor twee kuub. Uiteraard is het luchtgedroogde haardhout gekloofd.

Overgedroogd haardhout
Ovengedroogd hout brand gemakkelijker en geeft een mooiere vlam. Wij verkopen ovengedroogd essen- of elzenhout uit Oost-Europa. Deze afhaalprijzen variëren van € 5,95 voor een netje tot € 280,- voor twee kuub. Uiteraard is het overgedroogde haardhout gekloofd.

Vuurkorf of terraskachel huren

Wilt u bij uw vakantiewoning ’s avonds gezellig rondom een vuurtje zitten, en genieten van de warmte en een mooi vlammenspel?

Bij ons kunt u een vuurkorf of een terraskachel (gemaakt van een bierfust) huren. Deze brengen we, samen met een netje gekloofd haardhout, naar uw vakantie adres. Na de huurperiode halen we de vuurkorf of terraskachel weer op.

Voor een weekend of een midweek zijn de kosten als volgt:

  • Vuurkorf
  • 17,50
  • Een vuurkorf incl. een net met ± 10 kg haardhout.
  • Terraskachel
  • 25,00
  • Een terraskachel incl. een net met ± 20 kg haardhout.

Terraskachel kopen

De terraskachels zijn gemaakt van originele bierfusten en geheel van roestvrij staal. Geen roest meer op uw terras; deze kachel kan zomer en winter buiten blijven staan.

U kunt kiezen uit drie modellen:

  1. Een bierfust kachel zonder deur voor € 195,-.
  2. Een bierfust kachel met deur voor € 235,-.
  3. Een bierfust kachel met deur, wieltjes, rooster, aslade, veiligheidsring, afneembare top en barbecuerooster voor € 395,-. Dit prachtige product is geschikt om als terraskachel of als barbecue te gebruiken.