Wat kunnen wij voor u betekenen?

Beheer

Wij dragen graag het gastheerschap voor u uit. Dit kan door gewoon een plekje voor uw reservesleutel in onze kast voor het geval dat. Een aanspreekpunt voor uw gasten in geval van vragen of onvoorziene problemen wordt door hen zeker gewaardeerd. De beheerstaak kan van sleutelbeheer tot een uitgebreidere taak, net wat u wilt.

Bemiddeling

Wanneer u op zoek bent naar het juiste adres voor onderhoudswerkzaamheden in en om uw vakantiewoning, kunnen wij u de weg wijzen via ons uitgebreide netwerk.

Advisering

Met onze kennis van het toeristisch product, onze ervaring in de bouw, kennis van duurzaam ondernemen en andere zaken op het eiland, kunnen wij u goed van advies dienen.

Projectmanagement

In de loop der jaren hebben wij op allerlei wijze projecten begeleid. Kleinschalige uitbreidingen, renovatie projecten tot en met nieuwbouw van een familiehuis.

Wij wijzen u graag de juiste weg

We kennen ieder bedrijf en elke ondernemer op Ameland. Voor ons is het dus een kleine moeite om u verder te helpen!

Wij ondersteunen

Met onze ervaring, visie en inzet willen wij u ontzorgen waar het gaat om uw recreatiewoning op Ameland. Zodat u in de toekomst zorgeloos naar Ameland blijft komen en Ameland gezonde toekomst houdt.

Kortom

Faber Ameland ontzorgt u met diensten op maat.

U nodigt ons uit voor een gesprek waarin u aangeeft wat u van ons verlangt. Hierbij kunt u denken aan minimale, of juist een vrij uitgebreide service en dienstverlening.

Piet & Anja Faber