Mogen wij ons even voorstellen?

Denken en doen als ondernemers

We zijn beiden grootgebracht in een gezin waar ondernemen een noodzaak was. Klantgericht en gastvrij is voor ons een vanzelfsprekendheid. Hiermee hebben we ons installatiebedrijf Faber opgebouwd met daarnaast ook bungalowverhuur, rijwielverhuur, linnenverhuur en onze wasserette.

Na een periode van 35 jaar hebben wij deze activiteiten succesvol overgedragen aan de jonge ondernemers van het eiland en richten wij ons nu op Faber Ameland.

Duurzaam is ons sleutelwoord…

In de tijd van nu, moet u nadenken over dat wat goed is voor later. Met onze ervaring, visie en inzet willen wij u ontzorgen waar het gaat om uw vakantiewoning op Ameland. Zodat u in de toekomst zorgeloos naar Ameland blijft komen en Ameland gezonde toekomst houdt. Hierbij kunt u denken aan:

  • Het bewust omgaan met bebouwing en natuur (tuin);
  • Een positieve opstelling tegenover duurzame energie;
  • Groene energie, zelf opgewekt of u aangeleverd.

Klantgericht
en gastvrij…

Als ambassadeurs van ons eiland, streven wij altijd naar de bijzondere beleving van gastvrijheid. Vandaar onze drive om te ontzorgen, zodat u maximaal kunt genieten van uw recreatiewoning op Ameland.

Met onze visie op gastvrijheid, duurzaamheid en dienstverlening willen wij onze jarenlange ervaring gebruiken door u vooral te laten genieten van uw recreatiewoning op Ameland en de genoemde zorgen aan ons over te laten.

Piet & Anja Faber